Välkommen till Ullevi TK

Som medlem hos oss får du tillgång till en på många sätt unik tennismiljö mitt i centrala Göteborg. Vår anläggning innehåller allt ifrån högklassiga tennisbanor, både ute och inne, till café, gym, shop, klubb- och konferensrum.

Även om vi är väldigt stolta över att vi bedriver vår verksamhet i en av Sveriges finaste tennisanläggningar är det ändå tennis-verksamheten och den sociala miljön som vi vill ska karaktärisera Ullevi Tennisklubb. Som idrottsförening har vi en viktig uppgift i att skapa gemenskap mellan människor. Därför vill vi att klubben ska fungera som en naturlig samlingspunkt både för tennisspel och social samvaro.

I Ullevi Tennisklubb har vi tagit fasta på att tennis är en idrott för hela livet och strävar efter att erbjuda alla våra medlemmar bra tennisspel oavsett ålder eller spelnivå. Som ett stöd i arbetet med spelarutveckling har vi utarbetat en egen träningsfilosofi, "Ullevimodellen", som präglar verksamheten hela vägen från minitennisen för våra allra yngsta medlemmar till elitsatsningen för våra seniorspelare.

Vi har också tagit fasta på att tennis är en tävlingsidrott. Det innebär inte att alla som spelar tennis behöver ha ambitionen att bli en elitspelare. Däremot arbetar vi för att öka antalet tävlingsspelare i klubben. Vi vill att samtliga spelare som deltar i klubbens verksamhet ska utvecklas så bra att de lär sig hela tennisspelet inklusive matchmomentet. Därför är vi en flitig tävlingsarrangör. Vi arrangerar allt ifrån interna klubbtävlingar där alla kan delta till mästerskapstävlingar och internationella stortävlingar där klubbens bästa spelare får chansen att visa upp sig på hemmaplan.

Vi känner att vi i dag har en komplett organisation där såväl tränare, administrativ personal som förtroendevalda arbetar med att utveckla och ständigt förbättra verksamheten i klubben. Trots detta är det viktigt att du som medlem är beredd att delta aktivt i klubbarbetet framförallt inom den verksamhet som du deltar i. Det skapar delaktighet, bättre klubbkänsla och högre kvalitet i allt det vi gör tillsammans.

Återigen, varmt välkommen till Ullevi Tennisklubb!

ullevi klubbmärke aug 15

Uppdaterad: 2016-06-07 21:06