Hoppa till sidans innehåll

Nytt bokningssystem

2017-12-15 10:44
Från och med årsskiftet byter vi samarbetspartner gällande banboxning via internet. Vår nya partner heter Matchi, en ny onlinetjänst för racketsport.
  • Uppdaterad: 2018-08-26 21:14

Fram till årsskiftet bokas banor fortfarande i vårt nuvarande system men redan nu kan du boka bana i Matchi systemet gällande banor att spela på från 1 januari 2018. Som tidigare kan du naturligtvis också boka bana genom att ringa vår reception/bokning 031-180115 och "över disk" när du är i hallen.

Vad behöver du göra? Vi skickar en aktiveringslänk till alla våra medlemmar under nästa vecka(får du inte mailet var god leta i din skräppost för att se om det fastnat där). När du har klickat på länken kommer du till registrering där du väljer att skapa ett nytt konto om du inte redan använt Matchi.se tidigare. Du kan därefter boka tider hos oss för rätt pris. Känner du en icke medlem - be dem gå in på Matchi och registrera sina användaruppgifter (http://matchi.se/registration/user). Efter att du följt dessa instruktioner är du redo - för bokning besök vår hemsidaoch klicka på "boka" i menyn. Inledningsvis kan det kännas ovant med den nya tjänsten - får du problem med att boka eller undrar över något, se ytterligare information nedan "Mer information" eller kontakta Matchi som hjälper dig. Vi hoppas att alla blir nöjda och vi tar gärna emot feedback och förslag på förbättringar som vi kan förmedla vidare - This is a mailto link.

 

Mer information.

Varför gör vi bytet: För en rimlig kostnad får vi en modernare lösning med möjlighet till matchning, bokning i mobilen, ökad tillgänglighet, säker drift, tidsbesparande administrativa funktioner samt kontinuerlig utveckling av tjänsten. Detta innebär för dig som spelare att du i framtiden kan få ta del av nya funktioner samtidigt som du med samma inloggning kan boka tider på flera andra klubbar runtom i landet som använder Matchi. Man kan säga att vi "framtidssäkrar" vår tennisbokning/IT-lösning och hoppas på ditt stöd i övergången!

Bokning & betalning: Du kan boka och betala med betal/kreditkort direkt online. Matchi stödjer säkra betalningar där du kan välja att spara dina uppgifter för att slippa knappa in kortnummer mer än vid första köpet. Du kan även betala med eventuella tillgodopengar när de är överförda från ditt nuvarande saldo.

Bokningsregler: Bokning kan göras max 2 veckor framåt i tiden. Avbokning för återbetalning(minus en reservationsavgift på 12.50 SEK om betalt med kreditkort)ska ske senast 6 timmar innan bokad tid.

För dig med abonnemang: Du kan nu enkelt avboka din tid om du inte kan spela. Vi vill verkligen att du gör detta så att andra kan få en chans att spela på banan istället för att den står tom. Som tack för detta får du värdet av din speltid insatt på ett presentkort om tiden nyttjas av någon annan - det lönar sig alltså att avboka i förväg!

Varmt välkomna att boka bantider i vårt nya system Matchi!

Skribent: Lars Sologub
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Ullevi TK - Tennis
Smålandsgatan 2
41139 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031-18 01 15
E-post: This is a mailto link

Se all info