Tennisresa i höst

Följ med Ullevi TK på tennisresa i höst. Vi flyger till ön Losinj för att hämta ny energi, träna, äta och dricka, umgås och ha roligt. Losinj är ett sol- och badparadis, en av Kroatiens största öar som erbjuder vacker natur med kristallklart turkost vatten, mysiga vikar, naturnära motionsleder och närhet till två små pittoreska hamnbyar, Veli och Mali. Den vackra miljön gör helt enkelt Losinj till en fantastisk plats för träning och upplevelser.
Vi bor på det 4-stjärniga hotellet Vespera där rummen är rymliga, ljusa och modernt inredda. Balkong, luftkonditionering, satellit-TV, minibar, telefon, hårtork, säkerhetsbox och gratis internet ingår. Hotellet har ett fantastiskt läge precis vid havet där det finns både klippor och två kiselstensstränder.
Information:
Vi bor på Hotell Aurora och då ingår frukost + middag. (Dryck ingår ej till lunch och middag)
Vi tränar två 1,5h-pass om dagen förutom på lördagen som är spelledig.
Pris: 11 990:-
Datum: 1/10 – 8/10 2019
Vill du veta mer eller boka in dig? Gå in på: www.travea.se/ullevitk
Har du frågor gällande tennisen? Maila: erik.norinder@ullevitk.se
– Resan avser vuxna deltagare.