Förändringar i organisationen

Christoffer Källmarker gör idag sin sista dag på klubben och fortsätter vidare till en ny tjänst på Danske Bank. Christoffer har själv spelat i klubben sedan han slog sina första slag på tennisbanan som knatte och under många år jobbat antingen deltid eller heltid främst med klubbens yngre spelare där han bla varit ansvarig för matchskolan och minitennisen. Nu byter Christoffer bana och vi riktar ett stort tack för allt det fina arbete han gjort hos oss och önskar stort lycka till i nya karriären.

– Vi har inlett ett planeringsarbete gällande hur vi ska organisera oss på tränarsidan i framtiden och vi återkommer med information om detta inom kort. Med start denna hösttermin har vi knutit till oss 23-åriga Azra Handzar. Hon har tidigare jobbat en dag i veckan men kommer att börja jobba två dagar nu istället from höstsäsongen. Utöver detta kommer Azra att driva projekt där hon skall inspirera och ”rekrytera” unga tjejer och killar till oss som ledare i någon form. Vi vill utöka satsningen på att ledarna som finns i vår verksamhet kommer från klubben och då känner vi att det är helt rätt väg att ge ännu fler av våra egna ungdomar möjligheten att testa på hur det är att jobba inom idrotten och att lära ut tennis, förklarar sportchefen Kristian Persson.

Tack för alla år Christoffer och som sagt stort lycka till.