Projekt för unga ledare

Till dig som BRINNER för tennis och vill få andra att brinna för tennis!

Vill du engagera dig i tennis? Vill du utveckla din ledarförmåga? Undrar du hur man blir en duktig ledare? Eller vill du kanske bli inspirerad och få idéer? Om du svarade JA på minst en av dessa frågor, är du helt rätt person för detta evenemang.

Bakgrund:

Vi vill öka engagemanget av unga ledare och ge möjlighet till praktik som ledare eller tränare. Vi vill inspirera och ge kunskap som ni kommer att ha nytta av hela livet.

Träffar:

Ni blir bjudna till tre eventdagar under hösten tillsammans med duktiga ledare som är där för att ni ska få en lärorik och rolig upplevelse. Under våren 2020 ingår det också att du är med och arrangerar aktiviteter för barn under två tillfällen.

När?

Projektet kommer att påbörjas i oktober 2019.

Save the date: 22-23 november.

Vi går ut med mer information gällande de andra två aktivitetsdagarna när anmälan stängs.

Vem kan vara med?

Alla tjejer och killar som är över 13 år får vara med, oavsett tennisklubb. Kravet är att du skall deltaga på höstens tre träffar samt två av de tre aktiviteter som planeras att genomföras under våren 2020.

Ansökan: 

Skriftlig ansökan skickas till Azra Handzar (azra.handzar@ullevitk.se) senast den 13 oktober. Ansökan ska innehålla en kort motivering till varför du vill vara med.

Pris:

Alla deltagare bjuds på mat, snacks och mycket trevliga goodie-bags. Om du är från annan klubb än Ullevi Tennisklubb och vill vara med tillkommer en avgift på 500 kr.

Kontakt: 

Azra Handzar, Projektledare Ullevi TK

Mail: azra.handzar@ullevitk.se

Mobil: 0700069582