Ny rekrytering till tränarteamet

From nästa säsong börjar 23-åriga Fredrik Shasteen som tränare hos oss. Han kommer närmst från Lerums TK där han jobbat som tränare sedan 2011 och läser just nu andra året på Sport Coaching Programmet på Göteborgs Universitet. 

⁃Vi är mycket glada att kunna knyta Fredrik till oss. Han har en proffsig inställning till sin roll som tränare och det är precis det som vi letar efter. Fredrik kommer att jobba 50% med fokus på att vara en viktig del i ta under 10-årsverksamhet till nästa nivå både vad gäller den dagliga träningen och i form av att anordna aktiviteter samt finnas till som stöd för de som vill börja att spela tävlingar på t.ex. Lilla Klubbtouren eller andra tävlingar med de färgade bollarna. Tillsammans med William Baan hoppas vi kunna utveckla en redan mycket bra verksamhet till en ännu mer inspirerande och lärorik miljö för spelare i den åldern där man lär känna tennisen och förhoppningsvis också får den som sitt stora fritidsintresse. Målet är att tänka nytt och utveckla sättet att träna på så att alla som är här har väldigt roligt samtidigt som man rör på sig väldigt mycket och får lära sig en bra grund inom fysik, mentalt taktik och teknik, förklarar sportchefen Kristian Persson.

⁃ Vi ser verkligen fram emot att Fredrik skall komma in och utveckla denna del av verksamheten tillsammans med oss andra. Det är en viktig del av klubbens verksamhet för det är här som nästa generations Ulleviare fostras, avslutar barn och ungdomsansvarige Mikael Pihl.