Efter 11 år tackar klubbchefen för sig. Ny klubbchef till hösten.

Då nuvarande klubbchef Lars Sologub når pensionsåldern till hösten har styrelsen från och med den 1 september utsett Kristian Person till ny klubbchef.

– Det är mycket glädjande att kunna utse Kristian som vuxit upp med klubben och inte minst i sin nuvarande roll som sportchef visat ett stort engagemang och en strävan att ständigt utveckla klubbens verksamhet såväl som sig själv, säger ordförande Anders Rydberg.

”Som åttaåring slog jag mina allra första tennisslag med min pappa och ända sedan dess har tennisen varit en stor del av mitt liv. I gymnasieåldern började jag i Ullevi Tennisklubb och när jag slutade som spelare fick jag möjligheten att jobba som tränare för olika grupper vilket blev starten av min tränarkarriär”, säger Kristian.

”Klubben har betytt och betyder väldigt mycket för mig och jag är glad och stolt över att ha fått detta ansvar. Tillsammans med kollegor och medlemmar vill jag vara en del i att fortsätta den utvecklingsresa som Ullevi Tennisklubb gör och i min nya roll fokusera på hela klubbens verksamhet. Jag vill vara med och fortsätta bygget av en modern idrottsförening där våra medlemmar, oavsett ambitionsnivå eller ålder, skall trivas, umgås och utvecklas på tennisbanan. Vi skall ha plats för både bredd och elit och dra vårt strå till stacken för att få fler barn och ungdomar i mer rörelse och för att genom tennisen förbättra hälsan för motionsspelare. Jag ser mycket fram emot min nya roll ”, avslutar Kristian.

I februari 2009 tillträdde Lars Sologub tjänsten som klubbchef i Ullevi Tennisklubb och när han nu når pensionsåldern är det efter 11 år hos klubben dags för ”nya kapitel” i livet.

Det finns gott om tid att göra en noggrann överlämning till Kristian innan han styr kosan till barndomsstaden Gävle tillsammans med hustru Eva. Vi återkommer till Lars till hösten.

”Jag har haft en fantastiskt trevlig, intressant och lärorik tid här i Ullevi Tennisklubb och fått träffa många härliga människor, jag har haft fantastiskt bra arbetskamrater och kunder/medlemmar som gjort det roligt att gå till jobbet varje dag”, säger Lars.

”Under min tid i klubben har vi tillsammans förändrat /förbättrat och utvecklat mycket såväl på som utanför tennisbanorna vilket kommer att återspeglas i mina ”Ullevimemoarer” som jag är i färd med att författa, avslutar Lars.