Ullevi Tennisklubb öppnar en ny tennisanläggning i Kallebäck

Ullevi Tennisklubb öppnar en ny tennisanläggning i Kallebäck och ökar förutsättningarna för barn och ungdomar att spela mer tennis

Nu slår vi upp dörrarna till vår nya, unika tennisanläggning i Kallebäck. Med inspiration från de allra bästa tennisbanorna har vi installerat fyra Green Set-banor med högklassigt led-ljus, tennisnät som används på proffstourerna och funktioner på plats som antingen styrs helt automatiskt eller via appar. Anläggningens ”centrecourt” är en över 500m2 stor aktivitetsyta för barn och ungdomar med fri tillgång till bland annat minitennis, basket, fotboll, bordtennis och innebandy.

För att läsa hela informationen i pdf – klicka här.
För att läsa praktisk information gällande anläggningen i Kallebäck – klicka här.
För att hitta hit – se kort film – klicka här.