45+ blir 60+ och får nya ansvariga

Efter lite mer än 25 år som ansvarig för aktiviteten 45+ har det nu blivit dags för Bo Jerhamre att lämna över stafettpinnen till Hans Jönsson och Ulf Carlsson. 45+ (som byter namn till 60+) är en social aktivitet där ca. 25-30 av klubbens äldre motionsspelare, både herrar och damer, varje tisdag träffas för i huvudsak dubbelspel följt av en fikastund. Ibland anordnas också klubbmatcher mot andra klubbar som t.ex. GLTK eller Partille.

  • Bosse har betytt otroligt mycket för 45+ och har genom åren varit avgörande för den trivsamma och gemytliga stämning som finns i gruppen, både på och utanför tennisbanan. Fokus har inte bara legat på att utveckla tennisspelet, utan också på att vara en mötesplats där man är lika välkommen oavsett om man är 60 år eller börjar närma sig 90. Att kunna kombinera det sociala med en träningsform som skapar rörelse och därmed också förutsättningarna för en god hälsa är något som vi på klubben verkligen tror på, förklarar Kristian Persson klubbchef på Ullevi Tennisklubb.

Återigen – stort tack Bosse!