Konferens

Varför inte ha en konferens, kickoff,  eller ett event här i Ullevi Tennishall? Kanske till och med kombinera eventet med tennisspel. Vi skräddarsyr efter era behov.

I Ullevi Tennishall kan du konferera, anordna kurser och enklare fester i en trivsam tennismiljö mitt i city. I våra tre lokaler*, Klubbrummet, Styrelserummet och Torget, skräddarsyr vi arrangemangen efter era önskemål. Självklart kan ni kombinera er aktivitet med tennisspel. För de som är intresserade av instruktörshjälp erbjuder vi prisvärda lektioner tillsammans med tränare.

 

För bokning av konferenser och andra arrangemang, kontakta vår klubbchef Kristian Persson.

 

*Våra lokaler är tekniskt utrustade med projektor, ljudanläggning med trådlösa mikrofoner, bildskärm, white board.

Klubbrummet

I det nyrenoverade klubbrummet, med ljus och rymd och en yta på 200 kvadratmeter finns oändliga möjligheter när det gäller att skapa det bästa tänkbara förutsättningarna för ditt arrangemang. Vi har också en stor balkong i direkt anslutning till klubbrummet – här tar man en fika med magnifik utsikt över grusbanorna och centrala Göteborg.

Ungefärlig kapacitet vid olika typer av möbleringar är:

U-bord: 40 personer
Skolsittning: 80 personer
Biosittning: 120 personer
Middag: 80 personer

Styrelserummet, Walter Blix rummet

Ullevi Tennisklubbs styrelserum fungerar utmärkt för mindre arrangemang och har med sina 50 kvadratmeter en kapacitet enligt nedan:

U-bord: 16 personer
Skolsittning: 20 personer
Biosittning: 30 personer

Torget

Läktaren på andra våningen utgör det som populärt kallas ”Torget”. Ytan på drygt 100 kvadratmeter används flitigt vid olika tävlingsevenemang och konferenser. Här dukar vi exempelvis upp för middagar upp till 100 personer.