Om hallen

Endast ett stenkast från Avenyn, gör anläggningen till… ja, kanske Sveriges närmaste tennishall.

Endast ett stenkast från Avenyn, Göteborg hittar du en av Sveriges kanske närmaste tennisanläggningar. Få hallar har ett sånt unikt centralt läge som Ullevi tennishall. Med totalt nio tennisbanor, gym, shop, café, klubb- och konferensrum samt väl utrustade omklädningsrum erbjuds såväl allmänheten som klubbmedlemmar en tennismiljö av bästa klass.

Banor

Vi har sju inomhusbanor med hardcourt underlaget Greenset.
Dessutom finns två grusbanor i anslutning till tennishallen. Dessa hålls i regel öppna från och med mitten av april till slutet av september.
Öppettider & Priser…

Gym

På andra våningen finns ett fullutrustat gym som är specifikt anpassat för dig som tennisspelare.

Shop

Vi erbjuder en välsorterad shop med racketservice. Här hittar du ett komplett utbud med racketar, skor och kläder samt bollar och andra tillbehör.

Café

Många av våra besökare väljer att kombinera sitt tennisspel med en stunds social samvaro i vårt trevliga café. Vi har ett utbud med ett antal varma rätter, mindre mellanmål och glass.

Omklädningsrum

Omklädningsrummen är rymliga och innehåller gott om duschar, bastu och en relaxhörna. Som besökare får du tillgång till ett låsbart förvaringsskåp när du spelar tennis eller tränar i gymmet.

Klubbrum

På andra våningen hittar du vårt klubbrum på 200 kvm. Här har våra medlemmar tillgång till fritt wifi och TV. Klubbrummet, som till vardags används för avkoppling och läxläsning, fungerar också utmärkt för större tillställningar.
Boka klubbrummet…

Styrelserum (Walter Blix rummet)

Vårt styrelserum, uppkallat efter Ulleviprofilen Walter Blix, används för klubbverksamheten och våra samarbetspartners. Här har vi kapacitet att hålla möten för upp till ett trettiotal personer.
Boka Walter Blix rummet…