Barn & Ungdom

Tennis för barn och ungdomar ska vara
lekfullt men professionellt.

Vår målsättning med barn- och ungdomsverksamheten är att introducera tennissporten på ett lekfullt och professionellt sätt för att så många som möjligt väljer tennis som sin sport. Vår barn- och ungdomsverksamhet är indelad fyra olika steg. Beroende på ålder och utvecklingstakt slussas spelarna vidare genom de olika stegen.

Steg 1 – Tennisskola Röd

För nybörjare eller barn mellan 5–8 år. Här ligger fokus på att hitta glädje och skapa en grund för tennisens grunder. Bollen är långsammare och större och gör spelet roligare för de allra minsta. Banan är mindre än en fullstor singelbana.

Anmälan Tennisskola röd

Steg 2 – Tennisskola Orange

För barn mellan 8–10 år. Här ligger fokus på att hitta glädje och jobba vidare på tennisens grunder samt introduktion av matchspel. Bollen är långsammare och gör spelet roligare för spelarna . Banan är något mindre än en fullstor singelbana.

Anmälan Tennisskola orange

Steg 3 – Tennisskola Grön

För  barn mellan 10–12 år. Här ligger fokus på att hitta glädje och jobba vidare med tennisens alla delar. Bollen är långsammare och gör spelet roligare. Tennisskola grön spelas på fullstor singelbana.

Anmälan Tennisskola Grön

Steg 4 – Tennisskola Gul

För barn/ungdomar mellan 12–18 år. Här ligger fokus på att hitta glädje och ge spelarna möjlighet att utvecklas utefter sina ambitioner och att tennis skall vara en sport för livet.

Anmälan Tennisskola Gul
Förutom tennislektionerna har vi andra aktiviteter för de barnen som vill träna mer på sin fritid.

Privatlektioner

Mer info kommer snart.

Läger

Mer info kommer snart.

Tävlingar

Mer info kommer snart.

Övriga aktiviteter

Mer info kommer snart.

Har du frågor om de olika stegen eller funderingar kring anmälan, kontakta Mikael Phil.
Nedan kan du se alla våra tränare för barn- och ungdomsverksamheten.